Marij Rossmark

Vanaf 1985 ben ik werkzaam als psychotherapeut en seksuoloog NVVS, eerst bij de Rutgers Stichting in Amsterdam en na de fusie met MR 70 in 2002 bij het Amsterdams Centrum voor Seksuele Gezondheid (ACSG).

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig gevestigd seksuoloog NVVS, GZ psycholoog en psychotherapeut in de maatschap ACSG seksuologen. Sinds 2015 werk ik samen met Aukje Schade, psycholoog NIP en seksuoloog NVVS.

Mijn aandachtsgebieden zijn seksuele problemen bij vrouwen zoals geen zin, pijn bij het vrijen, vaginistisch reageren, problemen met opwinding en orgasme en seksuele problemen ten gevolge van seksueel misbruik. Ook werk ik veel met stellen bij wie de seksuele relatie verstoord of vastgelopen is.

Mijn focus ligt voornamelijk op seksuele problemen. Ik behandel echter ook angststoornissen, depressieve stoornissen (beide op individueel niveau) en niet-seksuele relatieproblemen, zoals een voortdurende strijd tussen partners of juist de afwezigheid van contact. Bij relatietherapie werk ik vanuit de EFT (Emotionally Focused Couple Therapy).
Op de website van EFT kunt u daarover meer lezen.

In principe werk ik zowel met individuen als met paren in korte trajecten van 5 tot 15 zittingen. Bij complexere problematiek is een langere, psychotherapeutische behandeling nodig, waarvoor u ook bij mij terecht kunt. Ik werk op maandag overdag en ’s avonds, en op donderdag en vrijdag overdag.

(BIG)Registraties en professionele standaard
Ik ben BIG geregistreerd als psychotherapeut en als GZ psycholoog bij het Ministerie van Volksgezondheid.
Daarnaast ben ik geregistreerd seksuoloog NVVS en gevorderd EFT-therapeut.
Ik werk volgens de gangbare procedures en richtlijnen.
De klachtenprocedure van mijn beroepsvereniging LVVP neem ik in acht.

Beroepsverenigingen
Ik ben gewoon lid van de volgende verenigingen:

 

 

Kwaliteitsstatuut
Per november 2016 beschik ik over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut GGZ-vrijgevestigde: (PDF)

Privacy verklaring
ACSG Seksuologen respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en draagt er graag zorg voor dat alle verstrekte informatie vertrouwelijk wordt behandeld. ACSG Seksuologen heeft deze privacyverklaring opgesteld ingevolge de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Afspraak
U kunt een afspraak maken door een email te sturen naar m.rossmark@acsg-seksuologen.nl of door mij te bellen: 06- 4216 7635.
Als ik niet kan reageren, spreek svp een bericht in, dan bel ik u binnen een dag terug.
Ik hanteer geen wachtlijst.